top of page

GETUIGENISSEN school of Supernatural Life

Zijn aanwezigheid

Ik heb de school ervaren als een heel bijzonder jaar. Al eerder had ik bijbelscholen gedaan, maar het toffe van deze school was dat het midden in de week was en ik de dingen die ik leerde meteen in mijn dagelijks leven mee kon nemen en toe kon passen. Eén dag in de week die apart gezet was voor ontmoeting met God, super goede teachings die mij enorm veel leven brachten en daarbij bijzonder fijne ontmoetingen met andere powervrouwen en powermannen die vol zijn van God en van Zijn Geest.

 ​

Deze school heeft veel met mij gedaan. Ik besefte opnieuw hoe hard ik Zijn aanwezigheid in mijn leven nodig heb en dat ik de dingen die ik doe alleen kan doen dankzij Zijn genade. Ik heb zoveel van Zijn liefdevolle karakter mogen zien en mogen ervaren in mijn eigen leven tijdens dat jaar, maar ook in de levens van mijn medestudenten. 

 ​

Deze school is voor mij heel erg belangrijk geweest en heeft mijn leven radicaal beïnvloed. Voordat ik aan de school begon, was ik een beetje in een sleur gekomen. Ik leefde iedere dag gewoon mijn dag, maar er zat weinig leven en richting in. Tijdens de school heb ik van God profetische woorden mogen ontvangen die mij weer terug hebben gebracht bij de droom die Hij al 20 jaar geleden in mijn hart heeft gelegd. Daardoor ben ik na de bijbelschool aan een nieuwe baan begonnen en zelfs weer gaan studeren, terwijl ik dacht dat ik dat niet zou kunnen. Door de woorden die Hij tijdens Kingdom Lifestyle in mijn leven gesproken heeft voel ik mij vol geloof en vertrouwen dat God mij helpt om het te volbrengen en zie ik dat Hij voorziet en mij iedere dag de genade geeft die ik voor die dag nodig heb. Zo was de school als het ware de springplank richting een leven in mijn bestemming.

Ik raad je aan om deze school te volgen zodat ook jouw hart vol raakt met nieuw geloof. Nieuw geloof in Hem, in wat Hij allemaal instaat is om te doen en in Zijn grote liefde voor jou en de mensen om je heen. Hij kan niet wachten om je te vullen met meer van Zijn goedheid door (dagelijkse) ontmoeting met Hem, die kans laat je toch niet gaan? ;) - G.

Waarheid die vrij maakt

Ik ontdekte in de bijbelschool de leugens in mijn denken die me angstig en onzeker maakten en spreek nu waarheid die mij vrij maakt.​ - S.

Een liefdevolle Vader

Ik heb de school ervaren als een warm bad. Het is echt of je thuiskomt in een familie, er hangt een goede atmosfeer. Praktisch en Bijbels onderbouwd onderwijs voor de dagelijkse wandel in je geloof. Ik heb het hart van de Vader beter leren kennen en mijn identiteit in Hem als Zijn geliefde kind. 

 

Ik kan wel zeggen dat deze school mijn karakter heeft gevormd. Ik heb geleerd om in de vrijheid te wandelen die we in Hem hebben door worship en dansen. Maar het meest belangrijke is dat het draait om de goedheid van God. Hij is een liefdevolle Vader die voor je zorgt. En hoe belangrijk het is om dagelijks in zijn tegenwoordigheid te zijn en Hem te zoeken! 

 

Je wordt zoals God je bedoeld heeft en je ontdekt wie je bent en dat je Zijn goedheid mag leren kennen. - P.

genezing, bevrijding, verbinding... heelheid

Abba was er duidelijk over dat Hij wilde dat ik deze school zou gaan doen.

t Leek mij een behoorlijke uitdaging; net gestart als ZZP-er. In gehoorzaamheid erin gestapt en God heeft door het jaar heen precies datgene uitgewerkt wat Hij van te voren beloofd had; zelfs al miste ik soms lessen en had mijn hoofd en hart soms nog moeite alles te kunnen bevatten. 

Hij bracht genezing, bevrijding, verbinding ... heelheid. 

Voor mij was de school onderdeel van het proces waarin God me een aantal jaren lang in meegenomen heeft. Waardoor ik nu gefundeerd in Hem mijn nieuwe leven omarm en wil wandelen in datgene wat Hij heeft voorbereid.

Als je overweegt de school te gaan volgen... vraag Hem of het Zijn Timing voor jou is... He knows best; He knows all!

bottom of page