top of page

word PARTNER

MAAK MET ONS THE ABBEY MOGELIJK

 

Om de droom voor The Abbey te kunnen realiseren zijn we opzoek naar partners die financieel willen bijdragen aan dit prachtige project. 

Je kunt ons meehelpen door een gift over te maken naar Nieuw Leven Maastricht, IBAN NL16INGB0004662716 onder vermelding van Gift voor "Vrienden van The Abbey".

 

Wil je het werk binnen The Abbey structureel ondersteunen wordt dan kan dat door periodiek te geven:

  • Stel een periodieke overboeking in via je bankrekening. Dat kan door via je bankieren-app of internetbankieren een bedrag over te maken en daarbij aan te vinken dat je dat bedrag maandelijks (of wekelijks) wilt overmaken. Als je die optie bevestigt, is je periodieke overboeking ingesteld. Je kunt deze zelf weer aanpassen wanneer je wilt. Check voor meer info bij je bank. 

  • Laat je (een gedeelte van je) giften vastleggen in een schenkingsovereenkomst 'periodieke gift in geld' met Nieuw Leven Maastricht, dan zijn die giften in zijn geheel, zonder drempels, aftrekbaar. Zo'n overeenkomst sluit je voor minimaal vijf jaar. Ideaal voor als je je tienden brengt en daarnaast nog giften geeft aan Nieuw Leven Maastricht of andere goede doelen. (Let op! Giften die je hebt gedaan voor het sluiten van de overeenkomst, tellen niet mee als periodieke gift.). Neem voor meer informatie contact met ons op door te mailen naar info@kingdomlifestyle.nl

 

bottom of page