top of page

GETUIGENISSEN KINGDOM CULTURE SCHOOL

Indentiteit

Dankzij KLS ben ik meer gaan staan in mijn werkelijke identiteit als dochter van de Allerhoogste.
De eenheid, liefde en gemeenschap die ik ervaar in de groep en doorheen het team heeft een grote impact op mijn leven. Ik durf meer open te zijn en kom sneller uit mijn comfortzone omdat ik aangemoedigd word op een geduldige en liefde volle manier.
De cultuur van de school en alle activiteiten daar rond beïnvloeden mijn leven op een positieve manier. Mijn tijd met de Vader is intenser dan ooit en Zijn stem verstaan lijkt dan toch niet zo moeilijk te zijn dan dat ik me het altijd voorgesteld had.
De avondschool is een absolute aanrader omdat het voor mij levensveranderend is in identiteit, autoriteit en mijn persoonlijke relatie met Jezus. Hierdoor zie ik vruchten en doorbraak in mijn gezin, werk en omgeving.
- F.

Goede Papa in de Hemel

De Kingdom Culture School is sowieso een goede keuze als je wilt leren wandelen in je koninklijke identiteit als zoon of dochter van de Koning. Afgelopen jaar heb ik mogen leren dat ik autoriteit heb om leven in mij en om mij heen uit te spreken en ik zie dat dit krachtig is en verandering brengt. Ik ben gegroeid in het herkennen van het bovennatuurlijke en ik leer de gaven van de geest te gebruiken om Gods liefde aan de mensen om mij heen te laten zien (door profetie, woorden van kennis, onderscheiding,…). 

Ik merk dat ik Gods handelen meer verwacht in mijn dagelijks leven en dat Ik hem daardoor ook meer zie doen. Ik heb doorbraken op persoonlijk gebied mogen zien waarvan ik niet dacht dat God zo snel iets zou doen. Dit is mijn goede Papa in de Hemel die ervan houdt om ons te verrassen met goede dingen, en Hij zorgt ook voor jou!

De Kingdom Culture School is iets voor jou als je honger hebt naar meer van God en wilt leren hoe de Heilige Geest door jou heen de Hemel op aarde wil brengen. Verwacht dat het uit je comfort zone zal zijn... - A.

bottom of page