top of page

GETUIGENISSEN GEBED

Doorbraak in Heiliging

Ik heb het als heel fijn en bevrijdend ervaren. Vooral doorbraak in Heiliging ! Ook ervaar ik dat ik me niet meer afgewezen voel ! Ik raad het mensen aan die strijd ervaren maar al een tijd met God op weg zijn. - R.

 

 

Veilig en bekrachtigd

Tijdens de Sozo sessie voelde ik me vooral veilig en bekrachtigd. Ik vind het super dat de gebedsleiders vooral een faciliterende rol innamen en ik zelf aangemoedigd werd om God vragen te stellen en dat Hij ook daadwerkelijk sprak. Ik ervoer een nieuw level van liefde en vreugde van God over mij. Een nieuw level van intimiteit. Verder heeft de manier van vragen stellen mij geholpen om met de Heilige Geest samen te leren emoties te verwerken. Dit geeft me meer ruimte om met mijn omgeving te connecten en actief het koninkrijk van God vrij te zetten. Ik voel me bekrachtigd en vrijer! - R.

 

 
Hij kent mij beter dan ik mezelf ken

Ik heb Sozo als heel verrassend ervaren! Ik voelde me gezien door mijn Vader. Hij kent mij beter dan dat ik mezelf ken. :-) Door de hele tijd zelf in gesprek te zijn met Heilige Geest voelde het heel persoonlijk. Hij wist waar mijn pijn zat, Hij drukte er niet op maar Hij wees het aan. Ik heb me opnieuw overgegeven aan Zijn liefde. Er zijn zorgen van mij afgevallen omtrent mijn familie. Ik heb opnieuw mogen ervaren dat Hij in controle is!! - L.

 

 

meer vrijheid

Ik vond het erg fijn om te doen en voelde ook de vrijheid om persoonlijke dingen te delen.Ik weet niet alles meer wat er toen besproken heb, maar kan me wel herinneren dat we veel 'opgeruimd' hebben. Hierdoor heb ik meer vrijheid gekregen en is mijn relatie met God beter en dieper geworden! Ik heb hierdoor meer op Zijn goedheid leren vertrouwen, dat was daarvoor echt minder. - N.

 

 

 

 

bottom of page