top of page

KINGDOM Culture sessions

 

Kingdom Culture Sessions

“Het doel van de kerk is niet om in een zaal bij elkaar te komen, maar om de wereld te veranderen…”

 

Jij hebt een unieke plaats van invloed gekregen waar jij bent geroepen om de cultuur van Gods koninkrijk te brengen op deze aarde. 

Welke plaats van invloed jij ook hebt, het is belangrijk dat jij toegerust wordt om Gods koninkrijk in jouw omgeving te brengen. We gaan door onze “Kingdom Culture Sessions” ontdekken hoe deze koninkrijkscultuur een blijvende verandering brengt.

 

Kingdom Lifestyle heeft een programma ontwikkeld speciaal voor gemeenschappen die meer willen zien van de cultuur van Gods koninkrijk. Kerkgemeenschappen met een koninkrijkscultuur zijn cruciaal voor de opwekking die we in Europa willen zien en zijn nodig zodat mensen die Jezus leren kennen, tot groei en herstel kunnen komen en hun plek in het koninkrijk kunnen ontdekken. Om gemeenten te helpen met het bouwen van een koninkrijkscultuur, faciliteert Kingdom Lifestyle, naast de bredere landelijke Bijbelschool, een trainingsschool op locatie, namelijk ‘Kingdom Culture Sessions’.

Wil je Kingdom Culture Sessions bij jou in de gemeente of binnen jouw bediening neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar: school@kingdomlifestyle.nl

bottom of page