Image by Thom Frijns

refresh your life

 

"I will refresh your life, for I am your oasis." 

Retraites

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, op het Landgoed de Heerdeberg, staat The Abbey. Het is de ideale plek om af te schakelen en even helemaal tot rust te komen. Geniet van de serene rust, de kloostertuin en de stijlvolle en majestueuze ambiance van dit monumentale complex.

 

Voel je meer dan welkom en doe nieuwe inspiratie op, neem de tijd om stil te staan, te verwerken, te dromen en te bidden of om gewoon te genieten van het Zuid Limburgse heuvellandschap en de prachtige stad Maastricht. 

Naast dat The Abbey uitstekend geschikt is voor een individuele retraite, is het ook mogelijk om als groep (15 tot 20 personen) te reserveren (voor meerdaagse retraites, workshops en trainingen). Daarnaast organiseren we van tijd tot tijd ook meerdaagse retraite programma's, deze kun je terug vinden in onze agenda.

Voor het verblijf in The Abbey hebben we twee mogelijkheden:

Optie 1

Een luxe, stijlvolle studio met eigen ingang. De studio ademt de sfeer van deze unieke locatie maar is luxe afgewerkt met een badkamer met toilet en douche, een kitchenette en een twee persoons boxspring bed. Deze studio is hier te boeken via Goldenstay.

Optie 2

Een eenvoudige basic kloosterkamer op de bovenste verdieping van het kloostergebouw. De kamers beschikken over een boxspringbed, een stoel en een wastafel. Badkamers en toiletten zijn op de gang. Gasten kunnen tevens gebruik maken van wifi. Het is goed om te weten dat de bovenste verdieping niet per lift bereikbaar is. 

Eenvoudige kloosterkamers

Wil je verblijven in The Abbey vul dan onderstaand boekingsformulier in. Na je boeking ontvang je van ons een bevestigingsmail. In het geval van een groepsaanvraag denken wij graag met je mee over de mogelijkheden voor het gebruik van andere ruimtes (kapel, trainingsruimtes etc) in The Abbey. Voor meer informatie mail ons.

Kosten

De prijs voor een eenvoudige kloosterkamer staat hieronder beschreven. We hebben ons best gedaan om de kamers tegen een scherp tarief aan te bieden zodat het voor iedereen mogelijk is om te komen. Het is mogelijk om naast de kostprijs een gift te geven voor het werk in The Abbey of om het verblijf voor iemand anders mogelijk te maken. ​

Linnengoed

Het is mogelijk om je eigen bedlinnen en handoeken mee te nemen. Wil je dat wij het bedlinnen en handoeken verzorgen dan rekenen we hier een toeslag voor van 7,50.

Catering

Op dit moment kunnen we nog geen catering verzorgen binnnen The Abbey. We hopen dit op korte termijn wel te kunnen verzorgen. In de ontmoetingsruimte is een kleine koelkast waar je spullen voor ontbijt en lunch kan neerzetten.

Voor het avondeten verwijzen we je graag naar onze buren van "Landgoed de Heerdeberg" of naar één van de vele heerlijke eetgelegenheden in Maastricht.

Aankomst en vertrek

Je bent van harte welkom vanaf 15:00 om in te checken en je dient op de dag van vertrek om 10:00 uur uitgecheckt te zijn.

Annulering

Tot een week voor aankomst kun je kosteloos annuleren (exclusief de boekingskosten 0,50). Bij annulering korter dan een week voor aankomst geven we 50% restitutie. Wanneer een activiteit onverzien door ons geannuleerd moet worden ontvang je het volledige boekingsbedrag terug.